Winter BBQ menu ‘Winter in America’
(Appetizer, diner & dessert)
Prijs: €52,50 excl. 9% btw p.p.
Wat krijgt u voor deze prijs:
Complete Winter BBQ op locatie met beleving met een American BBQ Smokertrailer;
Stoere presentatie vol Winter sfeer en Winter beleving;
Gratis All Vegies menu bij iedere BBQ;
Stoere en vakkundige BBQ Pitmasters en bediening;
Onbeperkt eten en gezelligheid.
Winter barbeque op locatie
Een sfeervolle winterse barbecue BBQ op locatie is een unieke manier om de koude maanden te omarmen en tegelijkertijd te genieten van heerlijk eten en gezelligheid. Terwijl sneeuwvlokken zachtjes neerdalen, zorgt de warme gloed van brandende houtskool en knisperende vuurkorven voor een betoverende ambiance.
Gasten verzamelen zich rond het vuur, gehuld in dikke truien en winterse jassen, en verhalen delen terwijl ze genieten van smakelijke lekkernijen. De geur van geroosterd vlees vermengt zich met de frisse winterlucht, wat zorgt voor een onvergetelijke zintuiglijke ervaring.
Het knisperen van smeulend hout, de geur van ambachtelijk bereid vlees… Onze passie voor barbecue zit diep. Zo diep, dat wij tien jaar geleden al werkten met onze American Smokers, zelfs toen nog niemand hiervan gehoord had. En die passie delen we ook graag met jou. King of the Grill verzorgt complete winter BBQ op locatie in Nederland en België, van de hapjes vooraf tot een uitgebreid dessert als kers op de taart. Regel jij de gasten, dan zorgen onze grillmasters voor de rest! Wij kunnen ook een verwarmde tent of overkapping verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.
Wij verzorgen complete winter barbeque catering op locatie
Klanten of personeel verrassen met een winter BBQ? De winter barbeque; sfeervol, intiem en bijzonder. Met zijn allen in een sfeervol verlichte tent, rond de barbeque en vuurkorf. King of the Grill bootst moeiteloos de gezelligheid van après-ski na, maar dan op eigen locatie. Perfect voor een bedrijfsfeest – bijvoorbeeld een nieuwjaarsreceptie – en ideaal voor grotere groepen.
Geniet van een compleet verzorgde winter barbeque beleving! De perfecte barbecue kenmerkt zich door haar typische geur van vuur, ouderwetse gezelligheid en het lekkerste eten. Bij King of the Grill doen we er alles aan om zo’n bijzondere barbecue beleving op locatie te verzorgen. Er kan gekozen worden voor een van onze barbeque menu’s, maar speciaal voor het winterseizoen hebben wij een menu voor de winter barbeque. Zorgvuldig samengesteld en met liefde bereid!
Winter Appetizer:
Snert uit eigen keuken: Kleine glaasjes met de lekkerste snert uit eigen keuken.
Rookworst: grove en fijne rookworst uit de BBQ-smokertrailer met mosterd en zuren.
Glühwein: als je het ruikt is de kerst begonnen.
Diner:
Santa’s burger: Malse Black Angus burger op een pretzel bun met zuurkool & cranberriesaus.
Liever traditioneel? Dat mag natuurlijk ook.
Slow Cooker Pulled Chicken: Malse scharrelkipdijen, ingesmeerd met onze huisgemaakte rub en marinade, geserveerd met een grote bol en coleslaw.
Stuffed Belly: scharrelvarkensbuik gevuld met tutti frutti, super lekker het zoet van de vruchten en hartige van de krokant gebakken rollade.
Sweet or Spice Ribs: Spareribs volgens traditioneel Amerikaans recept, met vlees zo zacht, dat het zo van het bot afvalt. We snijden de botje los, lekker kluiven met de lekkerste saus!
Rudolf the red nosed Reindeer: Zijde zachte hertenbiefstuk van de grill! Beter wordt het niet.
Smoked Salmon: Vers gemarineerde en gerookte zalm van de beste kwaliteit. Zo zacht heb je zalm nog nooit gegeten.
Bubba Gump Shrimps: ‘Cajun style’ gemarineerde gamba’s, gegrilld en gerookt, favoriet van velen.
Bijgerechten:
Coleslaw: Originele Amerikaanse koolsalade.
Pickled Slaw: zoetzure salade van kool, wortel, prei, rode ui.
Potato Salad: huisgemaakte aardappelsalade, ongekend lekker & fris.
Sauces: Ambachtelijke barbecuesausen & knoflooksaus.
Bread: we nemen de lekkerste brioche buns mee.
Menu BBQ All Vegies (gratis bij elk menu)
Ons All Veggies menu nemen we standaard mee met ieder BBQ menu
Veggie Burger: vegetarische burger uit eigen keuken, erg lekker!
Smoked Veggies: gegrilde paprika, ui, courgette en aubergine.
Smoked Mushrooms: gegrilde paddenstoelen & ui met knoflookmarinade
Corn on a Cob: Zoete maïskolven, onmisbaar bij elke barbecue.
Jacket Potato piccolo: mini pofaardappels met groene kruiden en knoflooksaus.
Dessert:
Stoofappeltjes met kaneelijs, slagroom en karamel.