Over ons

VUUR, ROOK, SMAAK EN BELEVING

Voor een echt bijzondere barbecue ervaring moet u bij King Of The Grill zijn. Op onze vijf meter lange originele Amerikaanse BBQ-smoker bereiden wij de lekkerste gerechten. Onze pitmasters zorgen voor de ultieme smaakbeleving. Grillen en roken op echt hout in één BBQ. Echt lekker eten, bereid volgens eigen recepten boven een vuurtje.

BBQ voor grote groepen is onze specialiteit. En daarbij verzorgen wij niet alleen het warme eten. Uiteraard maken wij lekkere en frisse salades. Natuurlijk sluiten wij de maaltijd in stijl af met een van onze desserts.

Ook het drinken verzorgen wij goed. Met eigen bars en alle mogelijke dranken. Want bij BBQ hoort ook een goed gevuld glas. Bier uit de tap in onze eigen pullen. Geschonken door enthousiaste bediening.

Wij zetten een stoere open keuken voor de BBQ. Onze unieke stalen meubels passen bij de robuuste beleving van onze BBQ. De smaak en de sfeer vullen elkaar aan want stoer eten verdiend een stoere uitstraling. Onze opstelling en werkwijze zorgen voor de echte BBQ beleving zonder lange wachtrij.

King of the Grill hanteert de volgende maatschappelijke kernwaarden

Wij ondersteunen de consument in zijn behoefte om een bewuste voedingskeuze te kunnen maken. Wij zetten ons in voor optimale voedselveiligheid, transparantie in het gebruik van voedingsmiddelen en goede producten met verantwoorde voedingswaarden, die bijdragen aan de gezondheid van de consument. Wij zetten ons in voor dierenwelzijn door er zorg voor te dragen in de voedselketen in alle fase van hun leven op respectvolle en correcte wijze met dieren om te gaan. Wij trachten daar waar mogelijk ons in te zetten voor verduurzaming van de gehele voedselketen. Wij handelen vanuit een maatschappelijk verantwoord perspectief richting ons bedrijf, onze klanten en ons personeel.

Rund & varkens

Al onze scharrelrunderen en scharrelvarkens betrekken wij bij een kleine coöperatie van boeren, Natuurlijk Scharrelvlees. Deze coöperatie beleverd 30 slagerijen in Nederland waaronder die van ons. Alle bedrijven hebben 3 speerpunten die ze met elkaar verbindt:

  • Dierenwelzijn, goede zorg, ruime stallen en weidse weilanden;
  • Gezondheid: de beste voeding meestal van eigen bedrijf aangevuld met Omega 3 & 6
  • Natuurbehoud: Zorg voor het Nederlandse groene landschap rondom de boerderij

Deze coöperatie is de enige gecertificeerde aanbieder van Nederlands scharrelvlees.

Kip

De Gildehoen is een duurzaam stukje pluimveevlees voor de consument die bewust voor beter voedsel kiest. Met de Gildehoen koopt u een puur Hollands pluimveeproduct, gezond, zeer smaakvol en volledig antibioticavrij.

De Gildehoen groeit op in een stal met stro en daglicht. Het sterke Hubbard ras leeft langer en groeit op met een normaal dag– en nachtritme. De kippen hebben 24 uur per dag water en eten tot hun beschikking. Om het scharrelen te bevorderen wordt voer uitgestrooid in de stallen. Door de lagere bezetting in de stallen, slechts 2/3 van de reguliere pluimveehouderij, en door de beschikking van scharrel– en speelmateriaal worden de dieren plezierig groot.

Wij maken graag een offerte op maat voor uw evenement of samenzijn. Telefoonnummer 030-6915631

https://kingofthegrill.nl/wp-content/uploads/2017/04/d-10850128-500x800.jpg

Reserveren

Voor een gave BBQ ben je hier op de juiste plek. Reserveer of stel een vraag