King of the Grill: De beste en de lekkerste
Barbecue

Ben je op zoek naar een bijzondere barbecue ervaring voor op jouw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Bij King of the Grill ben je aan het juiste adres! Op onze Amerikaanse smokers van vijf meter lang bereiden wij traditionele barbecue gerechten met een eigentijdse twist. Doordat wij grillen en roken op echt hout in één barbecue proef je het vakmanschap en de passie van onze grillmasters terug in die échte barbecuesmaak. Sfeervol eten in stijl, stoer en robuust zoals dat hoort bij een barbecue!

Barbecue catering voor grote groepen

Onze specialiteit is barbecue catering voor grote groepen. We verzorgen daarbij niet alleen het vlees en de vis, maar ook bijgerechten en frisse salades. Om de barbecue ervaring compleet te maken serveren wij bijzondere desserts, zoals Grilled Apple Pie of onze Sugarbread Special.

Een gezellige barbecue is niet compleet zonder de juiste drankjes. King of the Grill kan jouw bedrijfsfeest voorzien van bars, sfeervolle bediening en een groot assortiment aan drank. We tappen het bier in onze eigen pullen en serveren het met een glimlach.

Onze barbecues geven met hun unieke stalen designs een robuuste look & feel aan jouw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement. Onze open keukens zorgen voor een ontspannen en gezellige sfeer. Smaak en sfeer vullen elkaar en maken van jouw feest een groos succes!

Maatschappelijke kernwaarden van King of the Grill

Wij ondersteunen de consument in zijn behoefte om een bewuste voedingskeuze te kunnen maken. Dit houdt in dat wij ons inzetten voor optimale voedselveiligheid en goede producten gebruiken met verantwoorde voedingswaarden. King of the Grill is erg transparant als het gaat om het gebruik van voedingsmiddelen. Daarnaast zetten wij ons in voor het dierenwelzijn, door ervoor te zorgen dat er ten alle tijden op correcte wijze met de dieren wordt omgegaan. Wij zetten ons daar waar mogelijk in voor verduurzaming van de gehele voedselketen. Wij handelen vanuit een maatschappelijk verantwoord perspectief richting ons bedrijf, onze klanten en ons personeel.

Barbecue catering: rund- en varkensvlees

Al onze scharrelrunderen en scharrelvarkens betrekken wij bij een kleine coöperatie van boeren, Natuurlijk Scharrelvlees. Deze coöperatie levert aan ruim dertig slagerijen in Nederland, waaronder onze slagerij in Zeist. Gezamenlijk hanteren wij alle drie – boer, coöperatie en slager – drie belangrijke speerpunten:

– Dierenwelzijn: goede zorg, ruime stallen en weidse weilanden;
– Gezondheid: voeding van uitstekend kwaliteit, meestal van eigen bedrijf en eventueel aangevuld met Omega 3 en 6.
– Natuurbehoud: zorg voor het Nederlandse landschap en groen rondom de boerderij.

Deze coöperatie is de enige gecertificeerde aanbieder van Nederlands scharrelvlees en wij van King of the Grill zijn er trots op dat wij hieraan bij kunnen dragen.

Barbecue catering: kip

Voor onze barbecue catering op locatie kiezen wij voor de Gildehoen, een duurzaam stukje pluimveevlees van eigen bodem. Hiermee maken we een bewuste keuze voor beter voedsel. De Gildehoen is een puur Hollands pluimveeproduct; gezond, zeer smaakvol en volledig antibioticavrij.

De Gildehoen groeit op in een stal met stro en daglicht. Het sterke Hubbard ras leeft langer en groeit op met een normaal dag- en nachtritme. De kippen hebben 24 uur per dag water en eten tot hun beschikking. Om het scharrelen te bevorderen wordt voer uitgestrooid in de stallen. Door de lagere bezetting in de stallen – slechts twee derde van de reguliere pluimveehouderij – en door de beschikking van scharrel- en speelmateriaal worden de dieren plezierig groot.

Op zoek naar barbecue catering op locatie?

Dan ben jij bij King of the Grill zeker aan het juiste adres! Onze grillmasters doen er alles aan om van jouw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak in onze showroom in Zeist.