Varken aan het spit huren:

De nieuwste sensatie van onze Engelse buren! Verras je gasten met een authentieke ervaring en geniet van de meest pure vorm van barbecueën met ons varken aan het spit. King of the Grill serveert scharrelvarkens van Hollandse bodem; eerlijk vlees op een bijzondere manier en met aandacht bereid. Met een varken aan het spit is een heerlijke maaltijd gegarandeerd, maar onze Cotwold Roaster is ook zeker een opvallende eyecatcher tijdens een evenement of bijzondere gelegenheid. Een echte sfeermaker!

Hoe werkt het?

Het varken wordt op locatie of bij ons in de slagerij in Zeist voorgegaard, ongeveer vier uur lang. Daarna zal het varken in het zicht worden gehangen en verzorgen wij een sfeervolle presentatie. Het varken aan het spit wordt geserveerd met diverse kruiden, sausjes en broodjes.

King of the Grill serveert alleen vlees van scharrelvarkens; deze varkens hebben langer rondgelopen. Een mooier leven zorgt voor mooier, sappiger vlees. Het spit draait vier uur lang rond. Door de trage rotatie blijft het vet dat vrijkomt aan het varken hangen. Hierdoor bakt het varken in zijn eigen vet, met krokant en mals vlees als resultaat.

Een varken aan het spit is eventueel te combineren met een van onze andere BBQ-menu’s.

Wilt u het varken als complete maaltijd aanbieden dan is het lekker om onderstaand menu door ons te laten verzorgen.

Bijgerechten: € 5,00 p.p.

Aardappelsalade

Pastasalade

Rauwkostsalades

Groene gemengde salade

Dressing

Tropische fruitsalade

Prijs op aanvraag en vanaf 50 personen

 

Interesse? Vraag nu een offerte aan voor een compleet overzicht van alle kosten.

Onze grillmasters doen er alles aan om van jouw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak in onze showroom in Zeist.