BBQ masters & bediening

Onze grillmasters, gastheren en -dames hebben al veel mooie evenementen mogen cateren. We bieden een totaalplaatje en verschijnen in stijl op locatie om alles soepel te laten verlopen. Ons team kent alles ins en outs op het gebied van gastvrijheid en hechten veel waarde aan het creëren van sfeer op een evenement. Regelmatig volgen wij trainingen om zo van elk evenement weer een groot succes te maken.

Gezien het grote aantal aanvragen voor barbecue catering is het verstandig om de bediening voor jouw bedrijfsfeest, bruiloft of ander evenement tijdig te reserveren. Afhankelijk van het aantal gasten en jouw wensen rondom de barbecue catering zullen wij een team op maat samenstellen. Het is ons doel om van elke barbecue op locatie een bijzondere ervaring te maken, hoe groot of klein het gezelschap ook is.

Het team van King of the Grill zal ongeveer anderhalf uur voor aanvang van het evenement aanwezig zijn om de barbecue op te bouwen en op te stoken. Pas als alle gasten voldaan zijn, ruimen wij onze materialen weer op.

De grillmaster houdt toezicht en heeft de leiding over het team. Samen zorgen we ervoor dat jouw feest perfect verloopt.

Grillmaster – €47,50 per uur

Grillmaster junior en overige bediening – €35,00 per uur

Bijgerechten

 

Coleslaw: Originele Amerikaanse koolsalade.

Potato Salad: Romige aardappelsalade met en zonder spekjes.

Green Salad: Groene gemengde sla met garnituur en dressing.

Greek Salad: Tomaat, komkommer, rode ui & feta.

Couscous Salad: couscous, rode paprika, bosui.

Sauces: Ambachtelijke barbecuesausen & knoflooksaus.

Bread: Grote oerbollen, wit & bruin brood.

Corn on a cob: Zoete maïs, mag natuurlijk niet ontbreken.

Jacket Potato: Gepofte aardappels met sour cream en spekjes, een klassieker!

 

Onze grillmasters doen er alles aan om van jouw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak in onze showroom in Zeist.