BBQ bruiloft en feest catering

Het is de mooiste dag van je leven en daar dragen wij graag aan bij. Met onze bijzondere barbecue beleving zal jouw bruiloft onvergetelijk zijn; een dag die niet alleen jou, maar ook jouw gasten voor altijd bijblijft! King of the Grill biedt barbecue catering op maat aan en zorgt ervoor dat niemand tekort zal komen. Een culinaire verrassing met bijpassende look & feel!

Van barbecueën in eigen achtertuin tot een compleet verzorgde barbecue op jouw feestlocatie; voor ons is geen locatie of uitdaging te gek. Onze professionele barbecues en ervaren grillmaster zijn al tientallen jaren sfeermakers op menig bruiloft of feest geweest; we kennen de valkuilen en weten precies hoe we hier op in moeten spelen. We zorgen ervoor dat de catering vlekkeloos en sfeervol verloopt, zodat jullie kunnen genieten van deze bijzondere dag en de ontspannen sfeer.

Bruiloft en Barbecue

verrassende combinatie!

Wij bieden barbecue catering op maat aan en bespreken graag met jou de details. Zo kiezen de meeste bruidsparen ervoor om de gasten zelf de gerechten bij onze smokers te laten ophalen, maar het is ook mogelijk dat wij de barbecue gerechten op grote sharing plates aan tafel serveren. Dit noemen wij ‘Family style’; sfeervol dineren in intieme setting, met vrienden en familie om je heen.

Barbecue catering op jouw bruiloft of feest: vraag een offerte aan!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor barbecue catering op jouw bruiloft of feest. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en laat je verrassen door de mogelijkheden; van bruiloftstaart tot prosecco, hapjes of feesttent, wij kunnen het verzorgen! Kom langs bij onze showroom in Zeist voor een persoonlijke kennismaking.

 

Op zoek naar barbecue catering op locatie?

Dan ben jij bij King of the Grill zeker aan het juiste adres! Onze grillmasters doen er alles aan om van jouw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak in onze showroom in Zeist.