King of the Grill: de beste American Smokers & Barbecues

Welkom in de wereld van de American Barbecue Smoker, waar rook, vuur en smaak samenkomen voor een culinair avontuur dat je smaakpapillen doet zingen van vreugde. Als je op zoek bent naar een ongeëvenaarde BBQ-ervaring, dan is een American Barbecue Smoker jouw ticket naar een smaakvolle reis door het hart van de Amerikaanse BBQ-cultuur.

Wat maakt een American Barbecue Smoker zo speciaal? Het begint allemaal met de roker zelf – een imposante machine die trots pronkt met zijn robuuste ontwerp en krachtige prestaties. Met zijn langwerpige lichaam, dikke stalen constructie en geïntegreerde rookkamers is de smoker een meester in het behouden van de perfecte temperatuur en het creëren van die kenmerkende rooksmaak waar BBQ-liefhebbers zo dol op zijn.

Maar het echte geheim van de smoker ligt in zijn vermogen om langzaam en gestaag vlees te garen, waardoor het boterzacht en vol van smaak wordt. Of het nu gaat om sappige ribs, mals brisket of verrukkelijke pulled pork, de smoker zorgt ervoor dat elk stuk vlees doordrenkt is met de heerlijke smaken van rook, kruiden en liefde.

Maar een American Barbecue Smoker is meer dan alleen een machine; het is een symbool van gemeenschap, traditie en passie. Het roken van vlees is geen haastklus; het is een ritueel dat tijd, toewijding en aandacht vereist. Het is een kans om samen te komen met vrienden en familie, om verhalen te delen en herinneringen te maken, terwijl de aroma’s van de smoker de lucht vullen en de harten verwarmen.

Dus, of je nu een BBQ-liefhebber bent die op zoek is naar de ultieme smaakervaring of een nieuwkomer die hunkert naar een voorproefje van de Amerikaanse BBQ-cultuur, een American Barbecue Smoker staat klaar om je mee te nemen op een smaakvolle reis die je nooit zult vergeten. Dompel jezelf onder in de wereld van rook, vuur en smaak, en ontdek waarom de American Barbecue Smoker een symbool is geworden van alles wat goed is aan het leven.

Barbecue catering op maat

Van grote tot kleine groepen, van midden in de stad tot een landgoed in de bossen; voor ons is geen enkele locatie te gek. Onze barbecues hebben al heel wat bijzondere locaties tijdens bedrijfsfeesten, bruiloften, tuinfeesten en zelfs festivals mogen ontdekken. Voor elke opdracht hebben wij de juiste barbecue of smoker in huis.

Voor grote groepen gebruiken wij onze ‘extended smoker trailers’. Deze unieke trailers, met robuuste stalen uitstraling, zorgen ervoor dat wij snel en vakkundig de lekkerste gerechten kunnen bereiden, zonder dat men hier lang op hoeft te wachten. Geen groep te groot, geen feest te gek; bezorg jij ons de volgende uitdaging? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

American Barbecue Smoker

Geniet van een compleet verzorgde barbecue beleving! De perfecte barbecue kenmerkt zich door haar typische geur van vuur, ouderwetse gezelligheid en het lekkerste eten. Bij King of the Grill doen we er alles aan om zo’n bijzondere barbecue beleving op locatie te verzorgen.

Op onze originele Amerikaanse smoker van vijf meter lang bereiden wij op ambachtelijke wijze vlees-, vis- en andere gerechten. Doordat wij alles op echt hout grillen en roken, kunnen wij lekker, eerlijk eten met een rokerige barbecue smaak garanderen.

Barbecue Swing

Naast onze Smokers beschikken wij ook over een unieke barbecue swing. Deze oversized driepoot met swing rooster is ruim vier meter hoog en een echte eyecatcher. Een aanwinst op ieder feest. Met een lier en een ketting hangt het swingrooster direct boven de kolen.

Door het formaat van deze barbecue is de capaciteit groot, waardoor ook grote groepen kunnen genieten van een barbecue in de hot & fast stijl. De barbecue swing is ideaal voor moeilijk bereikbare locaties en zorgt na afloop voor een sfeervol kampvuur. Wij zorgen voor de marshmallows!

Varken aan het spit

Wil jij jouw gasten verrassen met een authentieke ervaring en puur eten? Kies dan voor ons traditionele varken aan het spit! King of the Grill heeft deze barbecue laten overvliegen vanuit het Verenigd Koninkrijk en daagt de gevorderde carnivoor uit om het heerlijke vlees te proeven.

We maken geen gebruik van speenvarkentjes, maar kiezen altijd voor grote scharrelvarkens met een minimaal gewicht van 50 kilo. We laten het vlees langzaam garen; het varken hangt ruim vier uur boven het vuur. Het resultaat? Het meest pure, sappige en bijzondere vlees dat je ooit geproefd hebt!

Het knisperen van smeulend hout, de geur van ambachtelijk bereid vlees…
Onze passie voor barbecue zit diep!