Greenery Heaven tuinbruiloft met BBQ

Wij verzorgen een complete Greenery Heaven barbecue catering op maat

Op zoek naar een unieke Greenery Heaven bbq bruiloft catering op jullie trouwfeest? Het is de mooiste dag van je leven en daar dragen wij graag aan bij met een heerlijke bbq. Met onze bijzondere barbecue beleving zal jullie bruiloft onvergetelijk zijn.

Een dag die niet alleen jullie, maar ook jouw gasten voor altijd bij blijft! King of the Grill biedt barbecue catering op maat aan en zorgt ervoor dat niemand tekort zal komen. Een culinaire verrassing met bijpassende look & feel!

Van barbecueën in eigen achtertuin tot een compleet verzorgde barbecue op jullie feestlocatie; voor ons is geen locatie of uitdaging te gek. Onze professionele barbecues en ervaren grillmaster zijn al tientallen jaren sfeermakers op menig bruiloft of feest geweest; we kennen de valkuilen en weten precies hoe we hier op in moeten spelen.

We zorgen ervoor dat de bruiloft catering vlekkeloos en sfeervol verloopt, zodat jullie kunnen genieten van deze bijzondere dag en de ontspannen sfeer.

Geef je trouwfeest in jullie achtertuin of in het bos een ongedwongen sfeer door voor styling te kiezen met natuurlijke materialen en vintage items.

Het creëren van een Greenery Heaven setting geeft rust en vrijheid om te genieten van en met elkaar. Kies voor een BBQ-buffet voor het ultieme ‘Greenery Heaven’ gevoel.

Barbecue catering op jullie bruiloft of feest: vraag een offerte aan!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor een Greenery Heaven barbecue catering op jullie bruiloft of feest. Laat ons weten wat julliewensen zijn en laat je verrassen door de mogelijkheden. Van bruiloftstaart tot prosecco, hapjes of feesttent, wij kunnen het verzorgen! Kom langs bij onze showroom in Zeist voor een persoonlijke kennismaking. De aankleding wordt verzorgd door Sharona. Meer informatie bel met 06 42896229

Krijg jij van dit menu ook spontaan zin om te barbecueën? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor barbecue catering op locatie!