BBQ personeelsfeest van King of the Grill

Stoere BBQ van King of the Grill op je personeelsfeest

Bij jullie op locatie een stoer personeelsfeest BBQ organiseren? Als het gaat om het organiseren van een personeelsfeest met een BBQ die de zintuigen prikkelt en harten verovert, dan is King of the Grill uit Zeist de naam die je moet onthouden. Wij als BBQ cateringbedrijf de reputatie om van elk evenement een smaakvolle en memorabele ervaring te maken. Wil jij je nergens zorgen om hoeven te maken en genieten van een compleet verzorgde barbecue beleving op locatie?

King of the Grill vult haar barbecue catering op locatie snel en makkelijk aan met haar eigen bars, bediening en een divers assortiment aan drank. Een gezellige barbecue gaat namelijk hand in hand met een goed gevuld glas. Wij zorgen voor bier uit de tap en serveren dit in onze eigen pullen. Met de juiste sfeermakers achter de bar kan het niet anders dan dat jouw bedrijfsfeest een groot succes zal zijn!

De BBQ Smoker van King of the Grill op je personeelsfeest

King of the Grill, gevestigd in Zeist, is meer dan alleen een BBQ-cateraar; wij zijn een culinaire kunstenaar. Onze meesterlijke grillmeesters verstaan de kunst van het langzaam garen en roken van vlees tot in de perfectie. Of het nu gaat om sappige steaks, malse spareribs, smaakvolle kip of vegetarische lekkernijen, ons BBQ menu is divers en wordt gekenmerkt door rijke smaken en kwaliteit.

Een uniek personeelsfeest ervaring

Een personeelsfeest met King of the Grill is veel meer dan alleen een maaltijd. Het is een onvergetelijke ervaring waarbij collega’s samenkomen, lachen en genieten van smakelijk eten. De grillstations, met de karakteristieke aroma’s van smeulende houtskool en gegrilde gerechten, dienen als het stralende middelpunt van het evenement.

American Barbecue Smoker

Geniet van een compleet verzorgde barbecue beleving! De perfecte barbecue kenmerkt zich door haar typische geur van vuur, ouderwetse gezelligheid en het lekkerste eten. Bij King of the Grill doen we er alles aan om zo’n bijzondere barbecue beleving op locatie te verzorgen.

Op onze originele Amerikaanse smoker van vijf meter lang bereiden wij op ambachtelijke wijze vlees-, vis- en andere gerechten. Doordat wij alles op echt hout grillen en roken, kunnen wij lekker, eerlijk eten met een rokerige barbecue smaak garanderen.

 

Meest geboekt voor je personeelfeest
BBQ menu ‘All American’

(Appetizer, diner & dessert) (minimal 50 personen)

Een complete BBQ beleving met een American BBQ Smokertrailer;
Stoere presentatie vol sfeer en beleving;
Wij houden rekening met dieetwensen en geloofsovertuigingen. Dit kunt u gewoon doorgeven bij uw uiteindelijke bestelling dan houden wij er rekening mee;

Gratis All Vegies menu bij iedere BBQ;
Stoere en vakkundige BBQ Pitmasters en bediening;
Onbeperkt eten en gezelligheid.

Maatwerk voor personeelsfeesten

King of the Grill begrijpt dat elk personeelsfeest uniek is. Wij werken nauw samen met organisatoren om een menu te creëren dat aansluit bij de wensen en behoeften van het bedrijf. Of het nu gaat om een informele bijeenkomst of een grootschalig jubileum, hun toewijding aan detail en kwaliteit is ongeëvenaard.

Niet alleen blinkt King of the Grill uit in het bereiden van heerlijke gerechten, maar wij bieden ook professionele service. Ons team zorgt voor een naadloze en vriendelijke bediening, zodat organisatoren en gasten zich volledig kunnen concentreren op het genieten van het feest.

Een samenkomst van smaak en gezelligheid

Een bedrijfsfeest met BBQ van King of the Grill uit Zeist biedt meer dan alleen culinaire verwennerij. Het creëert een sfeer van gezelligheid, waar collega’s kunnen ontspannen, samen kunnen komen en de teamgeest kunnen versterken. Het is een viering van heerlijke smaken, goede gesprekken en onvergetelijke momenten.

Kortom, met King of the Grill uit Zeist als jouw BBQ-cateraar ben je verzekerd van een bedrijfsfeest dat de verwachtingen overtreft. Het is de perfecte gelegenheid om waardering te tonen aan je medewerkers en om een onvergetelijke herinnering te creëren waar iedereen nog lang over zal praten.

Op zoek naar barbecue catering op locatie?

Dan ben jij bij King of the Grill zeker aan het juiste adres! Onze grillmasters doen er alles aan om van jouw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak in onze showroom in Zeist.