BBQ catering op locatie in Utrecht?

Barbecue catering op locatie in Utrecht met BBQ koks

Een heerlijke en complete BBQ op locatie in de provincie Utrecht laten verzorgen met stoere BBQ koks? Wij verzorgen uw complete barbecue van a tot z op locatie. Met onze jarenlange ervaring staan wij garant voor de complete verzorging van uw BBQ catering (In Utrecht tot ver daarbuiten). Zowel op culinair als decoratief niveau is uw feest bij ons is de Barbeque in uitstekende, betrouwbare handen. De kans dat je ooit iets van ons geproefd hebt in Utrecht en omstreken is zeer groot.

We hebben inmiddels op bijna elke denkbare locatie en gelegenheid in de provincie Utrecht ge-bbqd. Vanuit onze locaties in Utrecht en Zeist verzorgen wij grote en kleine BBQ’s in heel Nederland van 50 tot 5000 man. We koken op locatie, brengen en halen alle catering benodigdheden en leveren enthousiaste, deskundige mensen voor een geslaagd feest, bedrijfsfeest of evenement. Ook voor jullie bedrijfsfeest met BBQ zijn jullie aan het juiste adres!

Barbecue catering van King of the Grill in Utrecht

King of the Grill in Utrecht geeft Amerikaanse klassiekers een moderne twist bij u op locatie. Met kruidige rubs en marinades geven wij barbecue vlees en vis een sensationele smaak, en met de juiste sauzen en frisse salades is de barbecue compleet. Geniet van onze specialiteiten, zoals de ‘brisket’. Een heerlijk zacht stuk rundvlees dat na zestien uur roken op onze barbecues letterlijk smelt op de tong. Of kies voor een mals gemarmerde rib-eye, die door het hete vuur perfect gegaard is. Ten slotte mag een verse zalm niet ontbreken op de barbecue. We garen de vis heel langzaam in onze BBQ smoker, zodat je die warm gerookte smaak echt kan proeven. Ook onze gekruide gamba’s doen het goed op bedrijfsfeesten, bruiloften en andere gelegenheden. Door welke klassieker laat jij je verrassen? Bekijk onze heerlijke BBQ menu’s.

Op zoek naar barbecue catering op locatie?

Dan ben jij bij King of the Grill zeker aan het juiste adres! Onze grillmasters doen er alles aan om van jouw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak in onze showroom in Zeist.