The Ultimate Smoker winter BBQ

Winterbarbecue op locatie – €35,00 p.p.

De winterbarbecue; sfeervol, intiem en bijzonder. Met zijn allen in een sfeervol verlichte tent, rond de barbecue en vuurkorf. King of the Grill bootst moeiteloos de gezelligheid van après-ski na, maar dan op eigen locatie. Perfect voor een bedrijfsfeest – bijvoorbeeld een nieuwjaarsreceptie – en ideaal voor grotere groepen. Onze winterbarbecue wordt zolang de voorraad strekt geleverd spectaculair SNEEUWKANON!

Er kan gekozen worden voor een van onze barbecue menu’s, maar speciaal voor het winterseizoen hebben wij een menu voor de winterbarbecue. Zorgvuldig samengesteld en met liefde bereid!

Voorgerecht

Snert met rookworst: Bereid in onze smoker, uitgeserveerd in kleine glaasjes!

Moink balls: Gekruid rundergehakt met Parmezaanse kaas en omwikkeld met spek.

Vlees, vis en groenten

Brisket: Mals runderbraadstuk, ruim achttien uur in de smoker gegaard en daardoor super zacht!

Spareribs: Onmisbaar en zo lekker, zoet gemarineerd door onze chefs.

Eisbein: Zacht gerookt vlees van een scharrelvarken, smaakvol bereid.

Beer Can Chicken: Heerlijke scharrelkip, gegaard op een blikje bier!

Seabass: Zacht gegaarde zeebaars ‘en papillotte’, geserveerd met seizoensgroenten.

Zalmzijde: Vers gerookt uit de smoker, ter plekke bereid.

Gamba’s: Kort gegrild en rijkelijk gemarineerd.

Bijgerechten

Gemengde wintersalade: Salade met spekjes, augurk, zilveruitjes en dressing.

Potato Salad: Grove huisgemaakte aardappelsalade, geserveerd met bieslook en zontomaatjes.

Coleslaw: Originele Amerikaanse koolsalade.

Diverse sausjes en smeersels.

Vers gebakken oerbrood.

Desserts

Chocolat Marshmallows: verrassend lekker!
Smoked Apple Pie:
geserveerd met verse slagroom.