The Ultimate Smoker BBQ party Trailer!
Our Smokers & BBQ's
https://kingofthegrill.nl/wp-content/uploads/2017/04/d-10850375-300x300.jpg

Our Smokers & BBQ’s

Onze BBQ-smokers stellen ons in staat om alles naar smaak te bereiden, bakken, roken, grillen en zelfs koken, alles kan. Door deze pure manier van BBQ-en krijgt u de ultieme BBQ ervaring.

Er is bijna geen plek in Nederland waar wij nog nooit geweest zijn met één van onze BBQ’s. Geen plek te gek of wij komen er. Grote en kleine bedrijfsfeesten, landgoederen, tuinfeesten en festivals. Voor elke opdracht hebben wij de juiste barbecue of smoker.

Voor de grote aantallen gebruiken wij onze ‘extended smoker trailers.’ Compleet op de trailer met de unieke stalen look. King of the Grill, voor de beste BBQ catering van Nederland!
Vuur, rook, smaak, licht, geluid en beleving!

BBQ Smoker Extended Catering Trailer

Voor het lekkerste indirect BBQ-en gebruiken wij onze BBQ Smokers. In de loop der jaren hebben wij een groot assortiment Smoker BBQ’s aangeschaft in diverse maten. Geen plek te gek of wij komen er.
Vuur, rook, smaak en beleving! Naast eten en drinken behoren ook bediening, servies, tafels en stoelen tot de mogelijkheden.

https://kingofthegrill.nl/wp-content/uploads/2017/04/d-10850275-300x300.jpg
https://kingofthegrill.nl/wp-content/uploads/2017/02/Honeyview_witteveen-53-300x300.jpg

BBQ Swing

Naast onze Smoker BBQ’s hebben wij ook onze reuze BBQ-Swing. Deze oversized driepoot van 4 meter hoog met swing rooster is een aanwinst op ieder feest.
Ideaal voor moeilijk bereikbare locaties en na afloop een super gezellig kampvuurtje!
Vuur, rook, smaak en beleving!

De reuze ‘bbq-swing’ is een oversized driepoot van ruim vier meter hoog. Met een lier en een ketting hangt het swingrooster direct boven de kolen. Deze barbecue is een aanwinst op ieder feest. Het is een echte eye-catcher en ook te gebruiken op moeilijk te bereiken locaties. Door het formaat van deze barbecue is de capaciteit groot. Dus ook grote groepen kunnen genieten van de ‘hot and fast’ stijl van de swing. Na het eten een gezellig kampvuurtje? Het kan allemaal met de ‘bbq-swing.’

The Cotwold Roaster!

Een varken aan het spit. Puurder eten wordt het bijna niet en dit is voor de gevorderde carnivoren. De barbecue is overgevlogen uit het Verenigd Koninkrijk. Wij hebben geen speenvarkentjes, die laten wij nog even scharrelen. Op ons spit gaan grote scharrelvarkens van minimaal 50 kilo die langzaam garen op het spit. Minimaal 4 uur langzaam boven het vuur. Het resultaat is het meest pure, sappige en eerlijke vlees dat u in tijden gegeten heeft.

https://kingofthegrill.nl/wp-content/uploads/2017/02/DSC7396-Kopie-300x300.jpg