Onze barbecues hebben al heel wat bijzondere locaties tijdens bedrijfsfeesten, bruiloften, tuinfeesten en zelfs festivals mogen ontdekken.

King of the Grill: de beste smokers & barbecues

Met onze smokers kunnen wij alles – van vlees tot vis, maar ook groenten en andere bijgerechten – naar smaak bereiden, bakken, roken, grillen en zelfs koken. The sky is the limit! Deze pure manier van barbecueën draagt bij aan de ultieme barbecue beleving. Laat je verrassen door de ongekende skills van onze grillmasters!

Barbecue catering op maat

Van grote tot kleine groepen, van midden in de stad tot een landgoed in de bossen; voor ons is geen enkele locatie te gek. Onze barbecues hebben al heel wat bijzondere locaties tijdens bedrijfsfeesten, bruiloften, tuinfeesten en zelfs festivals mogen ontdekken. Voor elke opdracht hebben wij de juiste barbecue of smoker in huis.

Voor grote groepen gebruiken wij onze ‘extended smoker trailers’. Deze unieke trailers, met robuuste stalen uitstraling, zorgen ervoor dat wij snel en vakkundig de lekkerste gerechten kunnen bereiden, zonder dat men hier lang op hoeft te wachten. Geen groep te groot, geen feest te gek; bezorg jij ons de volgende uitdaging? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Extended smoker trailers

In de loop der jaren hebben wij een groot assortiment aan smoker barbecues aangeschaft, in diverse maten. Hierdoor weten we zeker dat we een geschikte smoker voor elke gelegenheid hebben. Vuur, rook, smaak en beleving komen samen; met King of the Grill ben je verzekerd van een compleet verzorgde barbecue beleving. Naast eten en drinken behoren ook bediening, servies, tafels en stoelen tot de mogelijkheden.

Barbecue swing

Naast onze smokers beschikken wij ook over een unieke barbecue swing. Deze oversized driepoot met swing rooster is ruim vier meter hoog en een echte eyecatcher. Een aanwinst op ieder feest. Met een lier en een ketting hangt het swingrooster direct boven de kolen. Door het formaat van deze barbecue is de capaciteit groot, waardoor ook grote groepen kunnen genieten van een barbecue in de hot & fast stijl. De barbecue swing is ideaal voor moeilijk bereikbare locaties en zorgt na afloop voor een sfeervol kampvuur. Wij zorgen voor de marshmallows!

Varken aan het spit huren? Dat kan!

Wil jij jouw gasten verrassen met een authentieke ervaring en puur eten? Kies dan voor ons traditionele varkensspit! King of the Grill heeft deze barbecue laten overvliegen vanuit het Verenigd Koninkrijk en daagt de gevorderde carnivoor uit om het heerlijke vlees te proeven. We maken geen gebruik van speenvarkentjes, maar kiezen altijd voor grote scharrelvarkens met een minimaal gewicht van 50 kilo. We laten het vlees langzaam garen; het varken hangt ruim vier uur boven het vuur. Het resultaat? Het meest pure, sappige en bijzondere vlees dat je ooit geproefd hebt!

Op zoek naar barbecue catering op locatie?

Dan ben jij bij King of the Grill zeker aan het juiste adres! Onze grillmasters doen er alles aan om van jouw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak in onze showroom in Zeist.