Een Bruiloft BBQ met King of the Grill!

De mooiste dag in je leven daar werken wij natuurlijk graag aan mee met een heerlijke BBQ! Jullie bruiloft is zo’n dag die je nooit meer gaat vergeten en waar natuurlijk niets aan mag ontbreken. Wij van King of the Grill kunnen er voor zorgen dat het jullie en jullie gasten op culinair gebied aan niets zal ontbreken.

Willen jullie op jullie bruiloft kunnen genieten van de ultieme BBQ ervaring achter in de tuin, in het bos of bij dat idyllische kasteeltje wij verzorgen de perfecte professionele BBQ. Al vele bruidsparen zijn jullie voorgegaan en wij kennen de valkuilen. Wil je dat wij alleen het eten verzorgen of de complete dag? Wij kunnen alles voor jullie invullen.

Wij gaan er in ieder geval voor zorgen dat jullie een relaxte bruiloft krijgen met een ontspannen sfeer. De meeste bruidsparen kiezen ervoor dat de gasten bij ons aan de BBQ Smoker hun gerechten ophalen maar we kunnen het ook Family Style presenteren. In overleg met jullie maken we dan een meer gangen diner waarbij wij telkens nieuwe gerechten aan tafel serveren op grote sharing-plates!

Het mooiste is natuurlijk als wij jullie gasten kunnen onthalen maar een assortiment BBQ-bites als appetizer, een mooi menu als diner en als klap op de vuurpijl een lekker dessert van de Smoker met het lekkerste ambachtelijk roomijs.

In de basis maken wij voor jullie een geheel vrijblijvende offerte voor het bbq diner en daarnaast kunnen wij een aanbod doen voor alle culinaire wensen daar omheen. Van taart met prosecco tot luxe hapjes en een feesttent. Wij nodigen jullie graag uit om in onze showroom samen de hele dag in te richten en om natuurlijk al een beetje de sfeer van ons bedrijf te proeven.