BBQ catering voor je feest of evenement

Een heerlijke BBQ op jou evenement of feest

Wij verzorgen je feest of evenement barbecue van a tot z op locatie. Met barbecue, servies en zonder afwas. Met onze jarenlange ervaring staan wij garant voor de complete verzorging van uw BBQ catering in Nederland tot ver daarbuiten. Zowel op culinair als decoratief niveau is uw feest bij ons is de Barbeque in uitstekende, betrouwbare handen. De kans dat je ooit iets van ons geproefd hebt  is zeer groot. We hebben inmiddels op bijna elke denkbare locatie en gelegenheid in Nederland. Vanuit onze locaties in Utrecht en Zeist verzorgen wij grote en kleine BBQ’s in heel Nederland van 50 tot 5000 man. We koken op locatie, brengen en halen alle catering benodigdheden en leveren enthousiaste, deskundige mensen voor een geslaagd feest of evenement.

BBQ Specialiteiten van King of the Grill met Amercian Smokers

King of the Grill geeft Amerikaanse klassiekers een moderne twist op jou feest of evenement. Met kruidige rubs en marinades geven wij vlees en vis een sensationele smaak, en met de juiste sauzen en frisse salades is de barbecue compleet. Geniet van onze specialiteiten, zoals de ‘brisket’. Een heerlijk zacht stuk rundvlees dat na zestien uur roken op onze barbecues letterlijk smelt op de tong. Of kies voor een mals gemarmerde rib-eye, die door het hete vuur perfect gegaard is. Ten slotte mag een verse zalm niet ontbreken. We garen de vis heel langzaam in onze smoker, zodat je die warm gerookte smaak echt kan proeven. Ook onze gekruide gamba’s doen het goed op bedrijfsfeesten, bruiloften en andere gelegenheden. Door welke klassieker laat jij je verrassen? Bekijk onze heerlijke bbq menu’s.

Op zoek naar barbecue catering op locatie?

Dan ben jij bij King of the Grill zeker aan het juiste adres! Onze grillmasters doen er alles aan om van jouw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak in onze showroom in Zeist.